• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lajić napustio SDS

Član Srpske demokratske stranke Dragoja Lajić iz napustio je ovu stranku, jer nije uspio da učini određene promjene u SDS u Prijedoru.

"Smatram da bi stranka ipak morala prvo sebe reformisati i napraviti određene promjene. U svemu tome naišao sam na opstrukcije velikog broja članstva", rekao je Lajić za ATV.

Lajić, koji je i bivši ministar saobraćaja Republike Srpske u Vladi čiji je premijer bio Pero Bukejlović, nije se izjašnjavao o novom političkom angažmanu.

Predsjedništvo SDS-a isključilo je juče iz stranke poslanika u parlamentu Republike Srpske Radomira Pašića.

Pašić je juče na konferenciji za novinare rekao da se u posljednje vrijeme "u samom vrhu SDS-a provode određene kriminalne radnje pod pokroviteljstvom lidera stranke Mladena Bosića".

On je optužio Bosića da je "politički kukavica i slabić". "Dok je Mladen Bosić predsjednik SDS-a Milorad Dodik može 'staviti prste u uši i da pjeva', jer pored njega može da vlada i 100 godina", ocijenio je Pašić.

Prema njegovim riječima, Bosić i ne želi da SDS pobijedi na izborima, jer njemu lično odgovara da je vječita opozicija, a članstvo i bolji dani njega ne interesuju.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE