• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bager naletio na minu, ima povrijeđenih

U sarajevskom naselju Bostarić, bager je nagazio na minu, najvjerovatnije zaostalu iz proteklog rata, od čije su eksplozije povrijeđene četiri osobe.

U eksploziji mine u Sarajevu povrijeđene su četri osobe kada je eksplodirala mina koju je aktivirao bager angažovan na izvođenju građevinskih radova, potvrdila je lokalna policija.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Irfan Nefić je rekao Srni da su DŽ.H i B.M teže povrijeđeni, a Č.K. i B.B lakše.

Iz Kliničkog centra u Sarajevu je potvrđeno da niko nije u životnoj opasnosti.

Dvojica muškarca koji su teže povrijeđeni nisu životno ugroženi i biće operisani u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, rekla je Srni portparol KC Biljana Jandrić.

"Tijela lica sa inicijalima N.P. i H.DŽ. su puna gelera, dijagnostika će trajati dugo. Obojica imaju povrijeđeno desno oko i biće podvgnuti operativnim zahvatima. H.DŽ. ima izuzetno tešku povredu lakta i biće operisan danas", precizirala je Jandrićeva.

Prema njenim riječima, osamnaestogodišnji K.Č, koji je lakše povrijeđen, pušten je kući, nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć u KC.

Prema nepotvrđenim informacijama, u eksploziji mine teško su povrijeđeni Hakija Džidić i Nurko Pintol, a lakše Kenan Čendić i Huso Bećirović.

Policija sprovodi uviđaj da bi se utvrdilo da li je nesreću prouzrokovala mina koja je ostala iz vremena ratnih sukoba.

Kako piše agencija Hina, incident se dogodio u naselju Širokača na padinama planine Trebević iznad Sarajeva, gdje je tokom rata bila linija razdvajanja.

(MONDO/agencije, Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE