• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćurguz: Upitan moral boraca koji protestuju

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Pantelija Đurguz pozvao je danas borce da ne nasjedaju na manipulacije.

Ćurguz je ocijenio da su upitne moralne karakteristike onih koji danas u Banjaluci organizuju proteste dijela boračke populacije.

"Među onima koji će danas izaći na proteste ima časnih boraca, ali je ključno pitanje kakve su moralne karakteristike onih koji ih predvode", rekao je Đurguz i ponovio da neće podnijeti ostavku na mjesto predsjednika BORS-a na zahtjev nekih drugih organizacija.

On je istakao da u izbornoj proceduri u BORS-u imaju pravo da učestvuju samo članovi organizacije.

"Ne možemo uzeti naša normativna akta i baciti ih u blato. Imaju li druge organizacije takva akta i uređene odnose", zapitao je Ćurguz i napomenuo da se, ukoliko bude "načet" BORS, ide na razaranje ustavnopravnog sistema Srpske.

Predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović kaže da porodice poginulih ne podržavaju najavljene proteste u Banjaluci.

"Koje je moralno pravo tih ljudi koji se nikada nisu priključili našim protestima u Sarajevu ispred Suda i Tužilaštva BiH. Naše probleme rješavamo sa institucijama vlasti, a ne na ulici", rekao je Mitrović.

(Srna, Foto: Arhiva)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE