• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlajki: U toku "narandžasta revolucija" u RS

Emil Vlajki smatra da je "narandžasta revolucija" sa ciljem rušenja predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika u punom toku

Potpredsjednik Republike Srpske Emil Vlajki smatra da je "narandžasta revolucija" sa ciljem rušenja predsjednika Republike Milorada Dodika u punom toku i da se odvija mnogo preciznije nego prilikom uklanjanja sa vlasti predsjednika Srbije Slobodana Miloševića.

"Zanimljivo je posmatrati savršen tajming napada na jednog dvomjesečnog 'zengu' sa koordinisanom istovremenom izjavom Hrvatske o tome", navodi se u saopštenju iz kabineta potpredsjednika Srpske i dodaje da takva situacija izaziva opravdan revolt mnogih koji ne moraju biti uključeni u navedeni proces rušenja.

Vlajki je ocijenio da inostrane službe za psihološko ratovanje udžbenički rade svoj posao, navodeći primjer, kako kaže, novinara "Glasa Srpske" koji se bez ikakvih dokaza obara na minornu opozicionu ličnost tokom dva dana i to po cijelu stranicu - dajući toj osobi neviđen publicitet.

"Sa druge strane, posebno je uočljiva pasivnost onih oko predsjednika da adekvatno pariraju ovakvim stvarima", naveo je Vlajki, dodavši da "možda pripremaju kakvo iznenađenje".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE