• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Uvredljiva Tegeltijina izjava

Partija demokratskog progresa odgovorila na izjavu da je Vlada RS u prethodnih godinu dana zabilježila rezultate bolje od mnogih evropskih zemalja

Partija demokratskog progresa (PDP) ocijenila je danas da je za sve građane Republike Srpske "uvredljiva i ponižavajuća" izjava ministra finansija Srpske Zorana Tegeltije prema kojoj je Vlada Srpske u prethodnih godinu dana zabilježila rezultate bolje od mnogih evropskih zemalja.

Ova stranka navodi u saopštenju da u Srpskoj "radi najmanji broj ljudi od njenog postanka, najveći je broj nezaposlenih i penzionera u njenoj istoriji, a najveći je i broj nezaposlenih mladih sa visokom stručnom spremom".

PDP smatra da su "siromašna Republika Srpska, pesimizam i utučenost njenog stanovništva direktni rezultati rada Tegeltije i SNSD-a", te su zbog toga ministrove izjave "tragikomične".

Tegeltija je juče rekao da je Vlada Republike Srpske obezbijedila pozitivnu stopu privrednog rasta, rast industrije i smanjila stopu nezaposlenosti u prošloj godini, što nisu uspjele mnoge evropske zemlje.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE