• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RS: Sljedeće sedmice zahlađenje

Toplo vrijeme poslužiće nas preko vikenda, a od ponedjeljka se očekuje hladnije vrijeme i kiša.

Republiku Srpsku za vikend očekuje sunčano i toplo vrijeme, sa dnevnom temperaturom od 15 do 20 stepeni Cezijusovih, naveli su iz hidrometeorološkog zavoda RS. Međutim, period natprosječno toplog vremena za ovo doba godine naredne sedmice će biti prekinut prolaznim naoblačenjem, koje će ponegdje donijeti slabu kišu, prije podne na sjeveru, a poslije podne i tokom večeri i u centralnim krajevima.

"Cijela naredna sedmice proteći će u nešto promjenjivijem vremenu. U ponedjeljak i utorak ćemo imati kišu, a onda pretežno oblačno vrijeme, ali sa ugodnom temperaturom, ponovo do 20 stepeni", rekao je Srni meteorolog Igor Kovačić.

Prestanak padavina i razvedravanje očekuje se između 28. i 29. marta, kada će jutarnja temperatura ponovo biti nešto niža, dok će tokom dana biti sunčano i ugodno toplo.

"Početak aprila donosi prolaznu kišu i nešto izraženije zahlađenje, tako da bi od 1. aprila moglo biti slabog jutarnjeg mraza i u nižim krajevima. U tom periodu jutarnja temperatura iznosiće od minus jedan do pet stepeni Celzijusovih", napomenuo je Kovačić.

(MONDO/agencije, Foto: Ilustracija)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE