• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajka tvrdi da zna gdje je nestali avion

U moru teorija o nestanku Boinga 777 našla se i jedna iz BiH.

Gotovo mjesec dana nakon nestanka Boinga 777 usred Indijskog okeana javila se jedna Sarajka koja tvrdi kako misterija zapravo ne postoji jer je avion uspješno prizemljen i u bilo kojem trenu može ponovo da poleti.

"Malezijski Boeing 777 nalazi se na jednom ostrvu na Maldivima, koje nije naseljeno, ali je geostrateški veoma važno. Potpuno je u ispravnom stanju i u svakom trenutku može poletjeti', rekla je Sarajka, koja je željela da ostane anonimna, za "Dnevni list".

Dotična gospođa već se godinama bavi proučavanjem neobičnih pojava i fenomena širom svijeta i tvrdi kako se danas nijedna osoba ne može sakriti satelitima, a kamoli jedan Boing 777.

"Sva moja proučavanja ove misterije, jedinstvene do sada u svijetu, pokazuju da je avion 'živ i zdrav' stigao na jedno ostrvo na Maldivima. Što se sve u avionu nalazilo, ne znam. Ne znam ni što je sve bilo čuvano u laptopovima putnika, ali pretpostavljam da je bilo itekako važnih podataka i informacija. Uostalom, neki svjetski mediji su objavili da je posebno zanimljivo ono što se nalazilo u laptopovima 20 Kineza koji su bili u avionu", dodaje ova Sarajka.

Ona tvrdi i da su radari u avionu ručno ugašeni nakon čega je avion promijenio smjer kretanja.

"Ništa nije bilo slučajno, sve je ranije izračunato – avion je nakon gašenja radara imao dovoljno goriva da sigurno sleti na nenaseljeno ostrvo na Maldivima. To ostrvo je zapravo pod punom kontrolom nekih svjetskih sila koje ga drže", kaže ona i dodaje da je sigurna da će se njeni navodi na kraju pokazati tačnim.

(MONDO, Foto: Beta/AP, Charles Dharapak)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE