• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spriječen šverc duvana za nargile

Pripadnici Granične policije BiH na aerodromu Sarajevo prilikom kontrole otkrili su kod K.A. (34), državljanina BiH, 36 kilograma duvana za nargile.

K.A.  je u BiH stigao juče letom iz Istambula i carinskim službenicima na aerodromu Sarajevo prijavio tri kilograma duvana za nargile za šta je dobio potvrdu o naplati indirektnih poreza za robu prijavljenu usmenim putem, međutim, dodatnom kontrolom u prtljagu je otkriveno joh 36 kilograma duvana, saopšteno je danas iz Granične policije BiH.

Zbog postojanja osnova sumnje da je riječ o krijumčarenju, obaviješteni su službenici Uprave za indirektno oporezivanje BiH i dežurni tužilac Tužilaštva BiH, a roba i K.M. predati su službenicima UIO BiH na dalje postupanje.

Navodi se, takođe, da su policijski službenici Jedinice granične policije Zvornik juče lišili u slobode dva državljanina BiH nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da su za njima raspisane potrage.

Riječ je o K. S. (29), kojeg je potraživao Osnovni sud Vlasenica zbog krivičnog djela teška krađa i M. E. (27), kojeg traži Opštinski sud Tuzla zbog istog krivičnog djela.

K. S. je kontrolisan na Međunarodnom graničnom prelazu Šepak i predat je službenicima Sudske policije Bijeljina, a M. E. je kontrolisan na Međunarodnom graničnom prelazu Bratunac i predat je službenicima Sudske policije Tuzla.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE