• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radikali ulaze u savez za promjene

Predsjednik SRS RS Milanko Mihajilica izjavio je da će ova stranka sa ostalim opozicionim strankama formirati opozicioni savez – savez za promjene.

Predsjednik Srpske radikalne stranke Republike Srpske Milanko Mihajilica izjavio je danas u Banjaluci da će ova stranka sa ostalim opozicionim strankama u narednim danima potpisati deklaraciju i proglas kojim će biti formiran opozicioni savez – savez za promjene.

Mihajilica je na konferenciji za novinare, nakon sjednice Izvršnog odbora SRS Republike Srpske, rekao da je cilj tog saveza da promijeni postojeću vlast i da uspostavi temelje za korjenite sistemske promjene u društvu u Srpskoj.

"Sljedeće sedmice, kada bude formiran savez za promjene, biće praktično dva bloka - jedan koji podržava postojeće stanje, koji će predvoditi SNSD, i drugi opozicioni u koji će ući svi oni koji budu željeli da dođe do promjena u Republici Srpskoj i koji će predvoditi SDS sa više političkih stranaka iz opozicije", naveo je Mihajilica.

On je dodao da se može očekivati veći broj političkih stranaka u tom savezu.

"Tu su sigurno SDS, PDP, NDP, SRS Republike Srpske, Srpska napredna stranka i niz još drugih stranaka, veliki broj nevladinih organizacija i udruženja i veliki broj uglednih, javnih ličnosti iz Republike Srpske", rekao je Mihajilica.

(Srna, Foto: Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE