• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obilne padavine zahvatile BiH

Republiku Srpsku i Federaciju BiH u poslijepodnevnim časovima zahvatilo je nevrijeme praćeno obilnim padavinama. Padavine najavljane i sutra.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti kišovito uz obilne padavine u sjevernim područjima, ponegdje u Posavini i Semberiji i do 60 litara kiše po metru kvadratnom.
Na planinama na zapadnim područjima, a popodne i na istoku, kiša će preći u prolaznu susnježicu i snijeg. Popodne padavine na zapadu i jugozapadu slabe, na jugu prestaju, a na istoku će biti obilnije. Tokom noći se očekuje prestanak padavina i djelimično razvedravanje u većini predjela.

Temperatura vazduha biće od osam do 12 stepeni, na planinama oko nula stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Čemerno osam, Kalinovik devet, Gacko i Mrakovica 10, Nevesinje 11, Bihać, Foča, Bugojno i Han Pijesak 12, Trebinje, Sokolac, Mrkonjić Grad i Bileća 13, Sarajevo, Goražde, Novi Grad i Drinić 14, Mostar, Neum, Srebrenica i Ribnik 15, Zenica, Rogatica, Rudo, Srbac, Gradačac i Stolac 16, Banjaluka, Prijedor, Tuzla, Sanski Most i Zvornik 17, Bijeljina i Doboj 18, te Višegrad 19 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 5. maja, u istočnim predjelima biće oblačno i samo ponegdje slaba kiša, a u ostalim predjelima vedro. Jutarnja temperatura vazduha biće od jedan do šest stepeni, na jugu do devet, a najviša dnevna od 13 do 18, na jugu toplije do 22 stepena Celzijusova.

U utorak, 6. maja, jutro će biti hladno i pretežno vedro, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do pet stepeni, na jugu do osam, na planinama ponegdje slab mraz, a najviša dnevna od 17 do 23, na planinama oko 12 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 7. maja, jutro će biti i dalje svježe i pretežno vedro, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Popodne postepeno povećanje oblačnosti.

Jutarnja temperatura vazduha od četiri do osam, na jugu do 10 stepeni, na planinama ponegdje slab mraz, a najviša dnevna od 17 do 24, na planinama oko 13 stepeni Celzijusovih.

(MONDO/agencije, Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE