• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosav Vesković se izjasnio da nije kriv

Milosav Vesković, kojem se sudi u predmetu "Darko Elez i drugi", izjasnio se danas pred Sudom BiH da nije kriv.

Sud BiH potvrdio je 4. septembra 2013. godine optužnicu u ovom predmetu, kojom se Vesković tereti za organizovani kriminal u vezi sa pranjem novca, te učešće u zločinačkoj organizaciji u vezi sa krivičnim djelom razbojništvo, saopšteno je iz Suda BiH.

Sud BiH je 3. marta donio rješenje u predmetu "Darko Elez i drugi", kojim se razdvaja postupak protiv optuženih: Bojana Cvijana, Benana Dorića, Muhameda Ramića, Seada Robovića, Edina Ahmetspahića, LJubišu Lalovića, Marka Krajišnika, Dejana Vukosavljevića, Nermina Tahirovića, Elviru Kajević, Azema Kajevića, Elvisa Zlatića, Admira Ahmetspahića, Mehmeda Kajevića, Slobodanku Tošić, Dragana Vujičića, Vladana Parađinu, Dragana Jevtovića, Benjamina Halilovića, Dragana Obućinu, Anesa Kurbegovića, Slavišu Bobara, Mladena Mićića, Davora Mandića i Himzu Ćatu, te će se ubuduće voditi pod oznakom "Bojan Cvijan i drugi".

Postupak protiv optuženih Darka Eleza, Davora Eleza, Branimira Minića, Vladimira Pandurevića, Vasu Ljubibratića, Milosava Veskovića i Milana Mitića nastavlja se voditi pod oznakom "Darko Elez i drugi", navedeno je u saopštenju.

Riječ je o kriminalnoj grupi uhapšenoj u policijskoj akciji "Lutka", a kojoj se na teret stavlja niz najtežih krivičnih djela organizovanog kriminala.

Optužnice se odnose na rasvjetljavanje do sada više nerazjašnjenih teških ubistava na području Istočnog Sarajeva, te oružanih pljački banaka i transporta novca na području Istočnog Sarajeva i Kantona Sarajevo u iznosu od oko 10 miliona KM.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE