• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijerka: Opozicija ne nudi odgovore

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da opozicija nema odgovor ni na jedno društveno pitanje.

Prema njenim riječima, opozicija nema ni prijedlog bilo kakvih mjera za djelovanje u bilo kojem segmentu društva i da im "zato ne preostaje drugo nego da se služe metodama blaćenja i laganja".

Komentarišući verbalne napade predstavnika NDP-a na predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i članove njegove porodice, Cvijanovićeva je rekla Srni da o kredibilitetu politike lidera NDP-a Dragana Čavića i o onome što priča najbolje govori to što on, iako nekadašnji predsjednik Republike Srpske, prije par mjeseci u Narodnoj skupštini nije podržao odluke kojim se omogućava poboljšanje materijalno-operativnog stanja policije, jednog od stubova državnosti Srpske.

Ona je ocijenila da je nedopustivo i sramotno da se tako ponaša neko ko je vršio funkciju predsjednika Republike i da drži lekcije o tome kako vlast treba da se ponaša, jer to sigurno nije onako kako se on ponašao kada je bio na vlasti, niti kako se ponaša sada kao opozicioni narodni poslanik.

"Da stvar bude još tužnija, Čavić je javno tvrdio, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji na Dan policije Republike Srpske, da su on i njegove partijske kolege podržale tu odluku. Istina je sasvim drugačija, a o tome govori listing glasanja u Narodnoj skupštini, koji jasno kaže da Čavić nije ni glasao, a da su ostali opozicionari bili uzdržani", rekla je Cvijanovićeva, koja je i međunarodni sekretar SNSD-a.

Ona navodi da to "govori o mentalnom sklopu opozicije koja nas dnevno gnjavi pričom o kojekakvim aferama, a nije spremna da, ukoliko ima saznanja o bilo kakvim nepravilnostima ili nezakonitostima, o tome obavijesti nadležne organe, onako kako bi to uradio svaki savjesni građanin".

(Srna, Foto: Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE