• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija Srpske položila test bezbjednosti

Uroš Pena ponosan na rad policije i uspješno obavljen bezbjednosni zadatak na obezbjeđenju međunarodnog skupa u Banjaluci.

 Policija Srpske položila test bezbjednosti Izvor: MONDO

"Šesto godišnje okupljanje zvaničnika jugoistočne Evrope pod nazivom "Bogatstvo različitosti" i Svjetsko prvenstvo u raftingu u Banjaluci protekli su bez i ijednog incidenta, a u obezbjeđivanju ove dvije manifestacije svakodnevno je bilo angažovano oko 300 pripadnika policije", rekao je za Srnu direktor Policije RS.

On je naveo da su učesnici molitvenog doručka zadovoljni ne samo programom skupa, nego i bezbjednosnom brigom za njih.

Govoreći o saradnji sa drugim policijskim strukturama u vrijeme održavanja molitvenog doručka, Pena je istakao da je ona u potpunosti ostvarena sa svim policijskim agencijima u BiH, posebno sa MUP-om u Travniku i Policijskom upravom Jajce.

Pena je naglasio da je proteklih dana policija vodila brigu da obezbjeđenje ova dva velika međunarodna skupa u Banjaluci značajnije ne poremete uobičajeni "ritam grada", tako da je bilo samo minimalno ograničenih kretanja vozila u najužem centru grada.

Šestom godišnjem okupljanje zvaničnika jugoistočne Evrope pod nazivom "Bogatstvo različitosti", koje je počelo u petak u Banjaluci, prisustvuje veliki broj zvaničnika iz 17 zemalja Evrope i svijeta. Ovaj skup završava se posjetom opštini Jajce i Plivskim jezerima.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE