• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tihić hitno dovezen u bolnicu

Zdravstveno stanje Sulejmana Tihića, koji je primljen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, je stabilno, ali je pod intenzivnim nadzorom ljekara.

"Pacijent S.T. primljen je na Institut za bolesti srca univerzitetskog Kliničkog centra Sarajevo u 15.00 časova. U trenutku kada je primljen imao je otežano disanje i bio u stanju opšte slabosti", rekla je portparol Kliničkog centra Merima Šehić, prenosi Srna.

Šehićeva je naglasila da je pacijent i dalje pod intenzivnim nadzorom ljekara, te da će zbog velikog interesovanja medija Klinički centar Univerziteta u Sarajevu o njegovom stanju davati informaciju jednom dnevno.

Tihić je već mjesecima zbog teške bolesti i operacija odsutan iz političkog života, u posljednje vrijeme se oporavljao u svojoj kući u Šamcu, a tokom prošle godine operasan je u Njemačkoj.

Portal Klix.ba podsjeća da je da su ljekari bili zadovljni oporavkom poslije te posljednje operacije, ali se njegovo zdravstveno stanje naknadno pogoršalo.

Od djetinjstva do sada, Tihić je imao ukupno četrnaest operacija, počevši od krajnika, slijepog crijeva, zapetljanja crijeva, povrede noge, kuka, debelog crijeva, pluća.. do na koncu dijagnostikovanja tri metastaze tumora na mozgu u oktobru prošle godine.

(MONDO/Agencije)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE