• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Načelnik Šamca: Gradačačani su nam spasili život

Autori mondo.ba Autori SRNA

Načelnik Šamca Savo Minić zahvalio građanima Gradačca na nesebičnoj pomoći ugroženima u ovoj opštini.

"Evo da vas pozdravim i sve građane Gradačca, i da vam kažem da ste nas zadužili za života da vam nikada ne možemo vratiti, a i nećemo vraćati ovakvu pomoć već ćemo neku ljepšu. Stvarno nemam riječi da prenesem utiske svih građana opoštine Šamac. Možda zato što ste bili prvi pri ruci, možda zato što je jedini suhozemni put bio prema Gradačcu... Pomoć koju smo dobili iz Gradačca, a kasnije i iz Modriče, to je nešto što nikada nijedan građanin naše opštine neće zaboraviti od svih dobrih ljudi koji su se dobro organizovali... od KUD-a Zmaj od Bosne, do fudbalskog kluba, do privrednika... do načelnika kolege... Stvarno nemam riječi. Vjerujte, evo imam obavezu i potrebu, zadužili su me moji sugrađani da vam kažem jedno veliko hvala preko cijelog neba', kazao je između ostalog u izjavi za Radio Gradačac Savo Minić, načelnik Opštine Bosanski Šamac.

Direktor "Elektrodistribucije" Šamac Zdravko Todorović apelovao je na preduzeće "Elektroprivreda Republike Srpske" da pomogne u rješavanju problema sa isušivanjem trafo-stanice u opštini Šamac.

On je istakao da su radnici šamačke "Elektrodistribucije" danas sve aktivnosti ustremili na stavljanje u funkciju trafo-stanice Duga 1 da bi bile osposobljene pumpe koje crpe vodu iz Šamca.

 "Naši timovi koji su raspoređeni po opštini imaju problema s muljem i isušivanjem trafo-stanice i apelujem na `Elektroprivredu Republike Srpske` da pomogne", rekao je Todorović.

Radnicima "Elektroprivrede" Šamac danas pomažu kolege iz Trebinja, Pala i drugih dijelova Republike Srpske.

Od ukupno 7.516 potrošača na šamačkom području do sada je električnu energiju dobilo 4.312, a danas se očekuje uključivanje na eletro-mrežu još 524 potrošača.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE