• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doboj: Postavljeno 19 punktova za pomoć

Autor SRNA

U Doboju je, prema odluci Gradskog štaba za vanredne situacije, postavljeno 19 punktova za raspodjelu humanitarne pomoći.

Riječ je o lokacijama u naselju Usora - iza kuće Ante Krajina, u Ulici Kneza Miloša 32 - raskrsnica kod objekta Krečnjak, u Cerskoj ulici iza Doma učenika i u jednoj od zgrada, prodavnici "Simpo", Zanatskom centru, te zgradama "Rioprom", "Maja".

Punktovi su i na lokaciji kod Doboj investa, kod opštine - preko puta kafića "Siti", u Crvenoj apoteci, Bobar banci, garaži ispred magistralnog puta u naselju Pijeskovi, kao i kod Fudbalskog kluba "Željezničar" u Pijeskovima, ispred stare boračke zgrade, u obdaništu u Starom gradu, na lokaciji Pentagon, u Ulici Srpskih sokolova iza benzinske pumpe Nešković i u Domu penzionera.

Predsjednik Upravnog odbora Zajednice etažnih vlasnika zgrade "Maja" Živko Miškić rekao je Srni da punkt za distribuciju hrane u toj zgradi već drugi dan nije postavljen.

Miškić je naveo da pojedini pripadnici Gradskog štaba za vanredne situacije ne poštuju instrukcije ovog štaba za evidenciju i preuzimanje humanitarne pomoći.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE