• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjednica počela minutom ćutanja

Autor SRNA

Minutom ćutnje za žrtve katastrofalnih poplava koje su zadesile BiH i region danas je u Sarajevu počela sjednica Predstavničkog doma Parlametnarne skupštine BiH.

Na dnevnom redu sjednice nalazi se informacija predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Vjekoslava Bevande o posljedicama prirodne nesreće u BiH.

Poslanici bi danas trebalo da se odrede o zahtjevu Savjeta ministara BiH za razmatranje po hitnom postupku Prijedloga zakona o dopuni Zakona o javnim nabavkama BiH i Prijedloga zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti.

Prijedlogom zakona o dopuni Zakona o javnim nabavkama BiH definiše se nadležnost kancelarije za razmatranje žalbi u Sarajevu za donošenje odluka po žalbama do uspostavljanja ispostava u Banjaluci i Mostaru, da bi bila obezbijeđena nesmetana pravna zaštita u svim postupcima javnih nabavki.

Cilj Prijedloga zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti jeste prevencija negativnog etiketiranja BiH u oblasti borbe protiv pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti nakon što Parlamentarna skupština BiH nije usvojila ovaj zakon.

Na dnevnom redu nalaze se i zahtjev Savjeta ministara BiH za razmatranje po skraćenom postupku Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakona BiH, te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom RTV sistemu BiH, kojim se predviđa uvođenje RTV kanala na hrvatskom jeziku.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE