• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suspendovan načelnik u Sipi

Autor mondo.ba

Načelnik Odjeljenja za zaštitu svjedoka Agencije za istragu i zaštitu (Sipa) BiH Vahid Alagić privremeno je suspendovan iz Sipe, saopšteno je iz ove policijske agencije.

Načelnik Odjeljenja za zaštitu svjedoka Agencije za istragu i zaštitu BiH Vahid Alagić privremeno je suspendovan iz Sipe, saopšteno je iz ove policijske agencije.

Iz Sipe je danas saopšteno da im je Tužilaštvo BiH dostavilo naredbu o provođenju istrage protiv V. A. zbog sumnje da je zloupotrijebio položaj ili ovlaštenja u predmetu Interni oglas za unapređenje u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu od 7. oktobra 2011. godine.

Postupajući po naredbi Tužilaštva BiH, Disciplinska komisija Sipe pokrenula je disciplinski postupak protiv ovog lica zbog postojanja osnova sumnje da je počinio težu povredu službene dužnosti "ponašanje koje narušava ugled policijskog organa".

Uzimajući u obzir prirodu povrede službene dužnosti, odnosno krivično đelo koje se imenovanom stavlja na teret i okolnosti pod kojima je učinjeno, kao i poziciju koju imenovani obavlja, Vahid Alagić će biti suspendovan do okončanja krivične istrage ili do okončanja krivičnog postupka.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE