• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS i DNS bez dogovora

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je da današnji sastanak sa koalicijom koju čine DNS, Srpska radikalna stranka i Stranka napredna Srpska nije donio nikakav rezultat.

Prema njegovim riječima u DNS-u nema nikakvih promjena u stavovima u vezi sa koalicijom sa aktuelnom vlašću.

"Pavić je dio aktuelne vlasti za koju mi smatramo da je kriva za mnoge stvari u Republici Srpskoj i na današnjem sastanku nismo osjetili da je promijenio stav, tako da je rezultat ovog sastanka da nema nikakvog dogovora", rekao je Bosić novinarima nakon sastanka u Banjaluci sa delegacijom stranaka koje predvodi DNS.

Bosić je rekao da je SDS pozvala sve stranke i političke faktore u Republici Srpskoj da se priključe Savezu za promjene, kako bi svi zajedno učestvovali u stvaranju boljitka za Srpsku.

"DNS koji je do sada bio jedan od stubova vlasti u Srpskoj i dalje ostaje dio vlasti, tako da mi nemamo prostora za bilo kakav sporazum", istakao je Bosić.

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je da će o stavovima o budućoj saradnji sa SDS-om donijeti odluku organi ove tri stranke i istakao da će i dalje nastaviti razgovore sa SDS-om, bez obzira na pojedina različita mišljenja na današnjem sastanku.

"DNS je otvorena za saradnju sa svim strankama, a ako se dogovorimo za mandatni period od četiri godine onda ćemo to ispoštovati, jer mi nismo stranka koja u danu dva puta mijenja mišljenje", rekao je Pavić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE