• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čađo: Upitna legalnost rada stranih obavještajaca

Ministar unutrašnjih poslova RS Stanislav Čađo najavio je da će postaviti pitanje legalnosti rada stranih obavještajnih agencija u BiH.

 Čađo: Upitna legalnost rada stranih obavještajaca   Izvor: MONDO

"Mnogi elementi su vrlo upozoravajući", rekao je Čađo danas novinarima na Palama, komentarišući aferu prisluškivanja u BiH u kojoj se zamjenik visokog predstavnika Rafi Gregorijan pozvao na informacije međunarodnih obavještajnih izvora u BiH.

On je rekao da će pitanje legalnosti rada stranih obavještajnih agencija u BiH postaviti "u odgovarajućoj formi, mjestu i trenutku".

Osvrćući se na najnoviju akciju Sipe u Banjaluci, gdje su stotinjak ljudi pozvani na saslušanja u vezi sa izgradnjom zgrade Vlade Republike Srpske, autoputa Banjaluka - Gradiška i RTV doma, Čađo je rekao da nije imao informaciju o tome.

Čađo je rekao da nije gledao sinoćnju emisiju "60 minuta" Federalne televizije (FTV) u kojoj su emitovani snimci generala Ratka Mladića. Ovi snimci su, kako tvrdi FTV, nastali su u proteklih 12 godina i to uglavnom u beogradskom naselju Košutnjak, na kojima se vidi Mladić sa porodicom, kako se veseli na svadbi i druži sa prijateljima i rodbinom.

Iz Tužilaštva Haškog tribunala rečeno je da su snimci Ratka Mladića, koje je sinoć objavila FTV, već ranije poznati.

Direktor Kancelarije Srbije za saradnju sa Haškim tribunalom Dušan Ignjatović rekao je da se snimci Ratka Mladića, koje je objavila FTV provjeravaju, ali da je najvjerovatnije riječ o starom materijalu. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE