• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučani, provjerite biračke spiskove

Autor SRNA

U sjedištima svih banjalučkih mjesnih zajednica od sutra do 13. jula na uvid javnosti biće izložen Privremeni izvod iz Centralnog biračkog spiska za izbornu jedinicu grad Banjaluka.

Građani mogu da vide privremene izvode za pripadajuća biračka mjesta u konkretnoj mjesnoj zajednici, saopšteno je iz Gradske izborne komisije Banjaluka.

Kompletan privremeni izvod za područje grada Banjaluke u kome se mogu provjeriti podaci nalazi se u kancelariji Centra za birački spisak u Gradskoj upravi.

Podatke je u periodu izlaganja privremenog izvoda moguće provjeriti i putem telefona Centra za birački spisak, na brojeve 051/244-531 i 051/244-532.

Birači sa područja grada Banjaluke koji imaju status raseljenih lica svoje podatke mogu provjeriti isključivo u Centru za birački spisak Banjaluka, i to do 29. jula, kao i da izvrše odabir opcije glasanja podnošenjem prijave u Centru za birački spisak.

Gradska izborna komisija Banjaluka poziva građane da provjere svoje podatke na privremenom izvodu i da u Centru za birački spisak pokrenu proceduru ispravke ili korekcije eventualnih grešaka.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE