• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incko na sastanku "trojke" u Banjaluci

Visoki predstavnik za BiH Valentin Incko prisustvovaće u nedjelju, 14. juna sastanku predsjednika SNSD-a, SDA i HDZ BiH.

 Incko na sastanku "trojke" u Banjaluci Izvor: MONDO

Razgovori trojice lidera počeće u 13.00 časova u Administrativnom centru Vlade, a izjave su predviđene nakon sastanka, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Dodik, koji je domaćin sastanka, najavio je da će potencirati da na dnevom redu prudske trojke bude pitanje državne imovine.

HDZ BiH očekuje da će biti postignut dogovor o državnoj imovini, ustavnoj reformi, kao i o drugim spornim pitanjima', rekao je Srni portparol HDZ-a BiH Mišo Relota.

Tihić rekao je Srni da očekuje da bude dogovoren orijentacioni plan sadržaja budućih razgovora, kao i do kada će trajati i njihove učesnike.

"Kad je u pitanju sadržaj budućih razgovora prudske trojke, ili ko će sve biti, smatram da na dnevnom redu svakako trebaju da se nađu preostala pitanja iz zajedničke izjave iz Pruda od 8. novembra koja nismo riješili - ustavne reforme, državna imovina, popis stanovništva, povratak itd" - rekao je Tihić.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE