• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glavaš u Tomislavgradu na koncertu podrške

U petak je u Tomislavgradu održan koncert u znak podrške Branimiru Glavašu, osuđenom na 10 godina zatvora zbog zločina na Srbima u Osijeku.

 Glavaš u Tomislavgradu na koncertu podrške Izvor: MONDO

Federalni mediji prenose da se u centru grada grada se okupilo se oko pet hiljada ljudi, a na koncertu su nastupili Krunoslav Kićo Slabinac, grupa Colonia, Šima Jovanovac, Veseli šokci i Stjepan Jeršek Štef.
Okupljenim ljudima obratio se i sam Glavaš, te njegove stranačke kolege - župan Osječko - baranjske županije Vladimir Šišljagić i osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo.

Glavaš je u svom govoru kritikovao hrvatskog premijera i predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera te saborske zastupnike izabrane iz BiH.

"Aktuelna korumpirana hrvatska vlast zloupotrebljava Hrvate u BiH od izbora do izbora prikupljajući glasove da bi ih održali na vlasti. Saborski zastupnici iz dijaspore iz reda HDZ-a ne bore se za interese područja otkuda dolaze, nego samo poslušno dižu ruke po nalogu Ive Sanadera kako bi sebi osigurali još jedan mandat ugodnog života", rekao je Glavaš.

Glavaš je nakon presude Županijskog suda u Zagrebu, kojom je u maju nepravomoćno osuđen na deset godina zatvora zbog ratnog zločina nad srpskim civilima u Osijeku 1991. , pobjegao u BiH čije državljanstvo posjeduje uz hrvatsko. (Fena/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE