• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od sutra zaprašivanje u Prijedoru, Bijeljini...

Autori mondo.ba Autori SRNA

U Prijedoru, Bijeljini i Oštroj Luci od subote počinje zaprašivanje komaraca

Na području Prijedora i opštine Oštra Luka sutra će početi zaprašivanje komaraca sa zemlje, a zaprašivanje će biti vršeno i na području grada Bijeljina i Velinog Sela, najavljeno je iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Zaprašivanje komaraca u Prijedoru i Oštroj Luci vršiće ekipe preduzeća za sanitarno-ekološku zaštitu "Eko-bel" iz Laktaša metodom hladnog i toplog zamagljivanja.

Zaprašivanje komaraca na području Prijedora vršiće se u dva termina - sutra od 19.45 do 23.00 časa i u nedjelju, 22. juna, od 4.00 do 6.30 časova, dok će zaprašivanje na području Oštre Luke biti biti obavljeno sutra od 19.45 do 22.45 i u nedjelju od 4.00 do 6.30 časova.

Ekipe "Eko zaštite" iz Bijeljine sutra će, takođe, započeti zaprašivanje komaraca na području ovog grada i to od 5.20 časova na području Velinog Sela, a od 19.30 časova na teritoriji grada.

Iz Instituta za javno zdravstvo saopšteno je da su izjave za medije i snimanje kadrova predviđeni u Bijeljini sutra od 19.00 časova na lokaciji "Stovarište LD", Ulica Stefana Dečanskog 249/B. U Bijeljini će biti i pomoćnik direktora Instituta za medicinske poslove Janja Bojanić.

Za vrijeme zaprašivanja pčelari treba da preduzmu potrebne mjere na zaštiti pčela - natkrivanje pčelinjih društava najlonom, kartonom ili drugim priručnim sredstvima.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE