• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijavite nezakonitosti na carini

Autor SRNA

Tužilaštvo BiH, nakon akcije "Pandora", pozvalo je građane i pravne subjekte da prijavljuju nezakonitosti u radu carinskih i poreskih organa, kao i ostalih institucija.

 Prijavite nezakonitosti na carini Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Iz Tužilaštva BiH poručuju da nastavljaju borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u kojoj, kako navode, nema i neće biti nedodirljivih.

Pred zakonom su svi jednaki i svi počinitelji krivičnih djela, za koja postoje dokazi, biće procesuirani bez obzira na političku opciju kojoj pripadaju, te trenutni položaj ili funkciju koju obnašaju, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se podsjeća da je Tužilaštvo BiH zajedno sa policijskim agencijama u proteklih nekoliko dana provelo akciju "Pandora" koja se odnosi na višemilionske zloupotrebe.

Te zloupotrebe, kako se navodi, počinili su osumnjičeni iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH sa više osoba i preduzeća, te tako nanijeli veliku štetu budžetu i građanima BiH.

Iz Tužilaštva BiH ističu da su odlučni u borbi protiv korupcije, organizovanog i finansijskog kriminala.

Pozivamo sve građane i pravne subjekte da budu partneri Tužilaštva BiH da slobodno prijavljuju sve oblike korupcije, daju svjedočenja i učestvuju u krivičnom gonjenu odgovornih osoba, navodi se u saopštenju Tužilaštva BiH, odakle napominju da organizovani kriminal i korupcija nanose štetu svim građanima BiH.

Počinioci i krivična djela mogu se prijaviti putem telefona Tužilaštva BiH 033/707-200 ili putem zvanične mejl adrese [email protected].

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE