• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Ako je i od Amerikanaca – dosta je

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio stav Ambasade SAD povodom obilježavanja 100 godina od početka Prvog svjetskog rata kao “nekorektan”.

Iz Ambasade SAD saopšteno je da su politički lideri Republike Srpske "propustili priliku da pokažu predanost zajedničkim evropskim vrijednostima mira i pomirenja".

"U posljednje vrijeme se trudim da ne ulazim u javnu polemiku o nekim pitanjima, ali ako je riječ o Republici Srpskoj i BiH onda je u najmanju ruku nekorektno i nedopustivo da se na taj način daju kvalifikacije i ocjene. I ako je od Amerikanaca - i od njih je dosta miješanja u ovdašnje unutrašnje stvari", naglasio je predsjednik Srpske u izjavi novinarima u Milićima.

Komentarišući stav Ambasade SAD u BiH da je "sramotno što su politički lideri u Srpskoj pokušali da steknu političke poene" kritikujući gradonačelnika Istočnog Sarajeva u vezi sa njegovim učešćem u prošlonedjeljnoj biciklističkoj trci, u čijoj organizaciji su učestvovali Sarajevo i Istočno Sarajevo, Dodik je istakao da to samo govori o sprezi stranog faktora i domaćih konvertita.

Predsjednik Srpske je ponovio da je svima jasno da je BiH propala zemlja i da se to samo potvrđuje takvim ponašanjem bošnjačke strane i Ambasade SAD.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE