• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić pozvao Srbe na jedinstvo

Autor SRNA

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić pozvao je večeras u Brčkom sve Srbe na jedinstvo i da se okrenu ka stvaranju bolje budućnosti generacija koje dolaze.

Bosić je, obraćajući se na Petrovdanskoj akademiji, rekao da SDS želi "raširenih ruku da pozove sve Srbe, sve političke stranke i sve ljude dobre volje u Brčkom da nađu jednomišlje".

"Treba da razmišljamo kako da bude bolje novim generacijama i da na neki način pošaljemo poruku ljubavi među svima", poručio je Bosić.

On je izrazio nadu da će Srbima u Brčkom biti bolje, ali je naveo da je jedinstvo uslov opstanka Srba na ovim prostorima.

"Ako se budemo svađali među sobom, neće biti lako, a ako budemo složni niko nam ništa ne može", rekao je Bosić.

Govoreći o Petrovdanskoj akademiji koju je organizoavao Opštinski odbor SDS-a u Brčkom, Bosić je rekao da je i ona poziv na dogovor, poziv na bratstvo i da je ovo mali doprinos stranke na čijem je čelu da vrati kulturu među ljude.

"Ovo je naš mali doprinos da čujemo nešto duhovno, da se oplemenimo, jer je život ovdje postao trka za materijalnim bogatstvom i trka za egzistencijom", dodao je Bosić i izrazio nadu da će u budućnosti biti puno više solidarnosti i razumijevanja među Srbima.

Na Petrovdanskoj akademiji pred punom salom brčanskog Doma kulture nastupio je poznati umjetnik Slobodan Trkulja sa grupom "Balkanopolis", kao i crkveni hor "Sveti Stefan Dečanski" iz Brčkog.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE