• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moguće manipulacije vaučerima"

Autor SRNA

Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić izjavio je danas da Vlada Republike Srpske mora obratiti pažnju na moguće manipulacije trgovanja vaučerima, odnosno potcjenjivanja njihovih vrijednosti.

"Već sada ima pojava da se vaučeri u vrijednosti od 5.000 KM prodaju za 3.000 KM i zbog toga pozivam organe za provođenje zakona da se pozabave ovim pitanjem", rekao je novinarima Čavić i napomenuo da je potrebno ubrzati postupak podjele vaučera, njihovog pretvaranja u robu, kao i da se isplate obaveze onima koji isporuče robu.

On smatra da je sadašnja Vlada Srpske katastrofalna i da je Srpsku gurnula u dužničko ropstvo.


"Prije ovih izbora objavićemo knjigu nepotizma u kojoj će uredno da bude evidentirano čiji su srodnici, onih koji su na vlasti, ali i u opoziciji, zaposleni gdje i kada", dodao je Čavić, istakavši da je u Srpskoj potrebno usvojiti zakon o sukobu interesa.

On kaže da je nedopustivo da se od milion evra, koje je odobrila Vlada Srbije namijenjenih za sanaciju šteta od polava u opštini Doboj, 400.000 KM izdvoji za sanaciju dijaliznog centra u vlasništvu privatne kompanije "Frezenijus" i začuđujuće što o ovome ni riječi nije progovorio gradonačelnik Doboja Obren Petrović.

Čavić je naglasio da opozicija ima razloga da sumnja da je tender za rekonstrukciju Kliničkog centra Banjaluka namješten za firmu "Famed" i zatražio istragu od nadležnih institucija.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE