• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Otkrijte istinu o ubistvu Srđana Kneževića"

Autor SRNA

Udruženje boraca "Beli vukovi" uputilo otvoreno pismo nadležnim pravosudnim institucijama u BiH da rasvijetle istinu o ubistvu njihovog komandanta Srđana Kneževića

Udruženje boraca "Beli vukovi" sa Pala, nezadovoljno činjenicom da ni nakon 16 godina nije rasvijetljeno ubistvo njihovog legendarnog komandanta Srđana Kneževića, Belog Vuka, uputilo je otvoreno pismo nadležnim pravosudnim institucijama u BiH, pozivajući ih da prestanu sa "neradom" i "spavanjem" i da konačno počnu da rade posao za koji su dobro plaćeni.

"Danas se navršava 16 godina od svirepog ubistva našeg legendarnog komandanta Srđana Kneževića koji je ubijen pred očima supruge i dva maloljetna sina. Oni su na prozoru u pidžamama čekali da se vrati sa posla tata koji je, za razliku od vas, danonoćno radio", navodi se u pismu koje je u Spomen-parku na Palama pročitao sekretar "Belih vukova" Novica Kapuran.

On je u ime saboraca upitao ko je, zašto i zbog čega ubio Belog Vuka. "Naš komandant Srđan Knežević pet puta bio je ranjen, ali je i kao ranjenik sa nama bio na prvoj liniji i nije ležao u bolnici ni u udobnom krevetu kod kuće. A vi? Vi i na poslu spavate!", naglasio je Kapuran.

On je sa žaljenjem konstatovao da srpskog junaka Belog Vuka, koji je više puta bio odlikovan za junaštvo i hrabrost, "na parkingu ubiše neke kukavice, koje vjerovatno i danas kukavički žive". Prema njegovim riječima, na isti način ubijeni su i Risto Jugović i Željko Marković.

"Gospodo, počnite da radite, a kao rezultat vašeg rada očekujemo istinu i samo istinu! Ne stidite se reći nam je...", uputio je apel sekretar "Belih vukova" tužiocima i sudijama u BiH.

Pripadnici jedinice "Beli vukovi" obilježili su danas na Palama 16 godina od svirepog, gnusnog i još nerasvijetljenog ubistva legendarnog komandanta ove elitne jedinice Vojske Republike Srpske Srđana Kneževića, Belog Vuka.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE