• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U prekidu saobraćaj na Rogoju

Autor SRNA

Zbog saobraćajne nezgode, od 18.00 časova u prekidu je saobraćaj na magistralnom putu Trnovo - Foča u mjestu Rogoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U saopštenju se dodaje da je u toku policijski uviđaj.

Nakon završenog policijskog uviđaja, normalizovan je saobraćaj na magistralnom putu Sarajevo - Sokolac u mjestu Ljubogošta.

U prekidu je saobraćaj na magistralnom putu Brčko – Lončari, u mjestu Krepšić, te se vozila preusmjeravaju na regionalni put Brčko - Cerik - Lončari, gdje se saobraćaj odvija otežano, jednom kolovoznom trakom.

Saobraćaj je obustavljen za putnička vozila u Donjim Smrtićima na magistralnom putu Prnjavor - Derventa, dok teretna vozila saobraćaju, ali usporeno. Za putnička vozila postoji zaobilazni pravac Prnjavor - Vidića put - Palačkovci -Smrtići - Tromeđa - Derventa.

U prekidu je saobraćaj u mjestu Vranjak na regionalnom putu Doboj - Modriča.

Na magistralnom putu Bijeljina - Zvornik, u mjestima Kojčinovac i Janja, saobraćaju sva vozila, ali otežano, jednom kolovoznom trakom.

Na regionalnom putu Priboj - Lopare - Mačkovac - Piperi, zbog oštećenja mosta u mjestu Jablanica, saobraćaju samo putnička vozila.

Zbog odrona, i dalje je u prekidu saobraćaj na dionici magistralnog puta Dobro Polje - Miljevina. Putnička vozila mogu koristiti regionalni (makadamski) put Dobro Polje – Jažići – Jelašica - Miljevina, dok ostala vozila koriste magistralni put preko Rogatice i Goražda.

Saobraćaj je obustavljen na regionalnom putu Lopare - Površnice.

Od 18.00 časova, nakon završenih protesta, ponovo se nesmetano saobraća magistralnim putem Zenica - Žepče u Željeznom Polju.

Na magistralnom putu Doboj - Gračanica, zbog vode na kolovozu, u prekidu je saobraćaj na području Stanić Rijeke, a putnička vozila mogu koristiti obilaznicu preko Hodžića, dok teretna vozila ne mogu koristiti taj put.

Prohodna je dionica od Gračanice prema Tuzli, ali se na pojedinim lokalitetima saobraća jednom trakom.

Zbog poplavljenog kolovoza, potpuno je obustavljen saobraćaj na regionalnim putevima Gračanica - Srebrenik, Gračanica - Ormanica.

Podvožnjak na ulazu u Žepče još je neprohodan.

Zbog klizišta, potpuno je obustavljen saobraćaj na dijelu magistralnog puta Jajce - Crna Rijeka (Podmilačje). Na regionalnom putu Gradačac - Ormanica omogućen je saobraćaj jednom trakom, ali se saobraća otežano.

Zbog oštećenja mosta kod mjesta Tobut u prekidu je saobraćaj na magistralnom putu Tuzla - Bijeljina. Putnička vozila i manja teretna vozila koriste obilazni put Zajednica - Lopare - Priboj.

Na graničnom prelazu Doljani čeka se do 1,5 sat u oba smjera. Na graničnim prelazima Brod i Gradiška na prelazak granice čeka se u intervalima do 30 minuta, a na ostalim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 15 minuta.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE