• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanović: SDS izgubio kompas!

Autor SRNA

Predsjednik Vlade RS Željka Cvijanović rekla je da je za formiranje zajedničke službe u SO Srebrenica za pitanja prava boraca Vojske RS i takozvane Armije BiH, za koji su glasali odbornici SDS-a, prvo za stav trebalo pitati borce.

"Evo, ja sam ovdje u Rogatici na obilježavanju njihove krsne slave i ovo je pravo mjesto gdje mogu da potraže odgovor, a moj politički odgovor na to jeste da je SDS odavno izgubio politički kompas i sve moralne orijentire", poručila je Cvijanovićeva.

Sve to se vidi, ističe ona, po nizu dosadašnjih postupaka i koraka koje ti ljudi preduzimaju.

"Dakle, morate zaštititi ono što zahtijeva da se tretira sa dostojanstvom i dignitetom, a odnosi se naravno na stvaranje Republike Srpske i na činjenicu da treba da pozicionirate i da se borite i radite sve poslove onako kako treba da bi zaštitili Republiku Srpsku", navela je premijer Srpske.

Pri tome, podvlači Cvijanovićeva, to nikada ne znači da nekome drugom treba raditi na štetu, ali neke stvari jasno su razgraničene i moramo da se toga pridržavamo.

Premijer Srpske smatra da su "mnogi izgubili sve orijentire i kompase".

Odbornici SDS-a u SO Srebrenica glasali su za prijedlog bošnjačkih odbornika da u opštinskoj administraciji budu spojene srpska i bošnjačka služba za boračko-invalidsku zaštitu, što je izazvalo nezadovoljstvo među veteranima Vojske Republike Srpske, prenio je danas "Glas Srpske".

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE