• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS: Nismo podržali zajedničku službu u Srebrenici

Autor SRNA

SDS je saopštio da nije tačna tvrdnja premijera Republike Srpske Željke Cvijanović i medija pod kontrolom SNSD-a, da je u opštini Srebrenica SDS podržao formiranje zajedničke službe za prava boračkih kategorija.

"Pokušavajući da sakrije činjenicu da je najgori predsjednik Vlade u istoriji Republike Srpske, premijer krstari Srpskom i izmišlja laži na račun SDS-a", navodi se u saopštenju SDS-a.

Ova stranka poziva Cvijanovićevu da podnese ostavku zbog nepotizma, odnosno zapošljavanja svog sina u "Elektroprenosu BiH".

"Prosipanjem laži Željka Cvijanović ne može sakriti činjenicu da su ona i SNSD ekonomski uništili Republiku Srpsku. SDS kao utemeljitelj Srpske će nastaviti da radi u interesu građana, koji će 12. oktobra imati priliku da kažu šta je bolje za njih", navodi SDS.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je za formiranje zajedničke službe u SO Srebrenica za pitanja prava boraca Vojske Republike Srpske i takozvane Armije BiH, za koji su glasali odbornici SDS-a, prvo za stav trebalo pitati borce i ratne vojne invalide Republike Srpske.

Tagovi

SDS

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE