• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik uvjeren u izbornu pobjedu

Autor SRNA

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da je uvjeren u pobjedu SNSD-a na predstojećim oktobarskim izborima u BiH o čemu govore sve ankete i pokazatelji sa terena.

Dodik je poslije sastanka rukovodstva SNSD-a sa svim kandidatima, rekao da ova stranka ima ozbiljne kandidate i ozbiljne ljude na listama.

"Uvjeren sam u pobjedu Željke Cvijanović za člana Predsjedništva BiH, jer kandidovanje Mladena Ivanića nije kandidatura stranaka nego jedna potpuno sumnjiva priča i nasilno stavljanje koje nama daje za pravo da mislimo da je Ivanić bošnjački kandidat za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je naglasio da srpski glas u Predsjedništvu isključivo može da nosi Cvijanovićeva koji podržavaju i koalicioni partneri SNSD-a i mnoga udruženja građana.

I kada je riječ o funkciji predsjednika Republike Srpske, Dodik kaže da je uvjeren u pobjedu, ističući da aktivnosti iz prošlosti govore i kakav će odnos prema Srpskoj biti u budućnosti.

"Moja namjera je da se nastavim boriti za Republiku Srpsku i svakog čovjeka u njoj, za ekonomski razvoj Republike Srpske, zato nam je potrebno da zajedno sa našim kandidatima i narodom dobijemo dovoljnu većinu da formiramo vlast, a uvjeren sam da će tako i biti", rekao je Dodik.

On je istakao da o protivkandidatima za predsjednika Republike Srpske ne želi da govori iako pretpostavlja da će oni o njemu imati šta da kažu.

Dodik je naglasio da je današnji sastanak sa svim kandidatima SNSD-a na ovogodišnjim opštim izborma u BiH održan da bi se usaglasile dalje aktivnosti do stranačke konvencije pred početak predizborne kampanje.

On je naglasio da slijedi promocija političkog i ekonomskog programa SNSD-a, a koji se u skladu sa potrebama građana može doraditi do početka kampanje.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE