• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevandić: Vlada ne kontroliše privrednu situaciju

Autor SRNA

Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da Vlada Srpske ne kontroliše privrednu situaciju u Srpskoj, niti situaciju poslije poplava.

On je dodao da SDS smatra da je premijer Srpske Željka Cvijanović "priznala da je privreda Srpske u katastrofalnom stanju i da ne može da izvozi", što je, kako je naveo, rezultat osmogodišnje vladavine SNSD-a.

Stevandić napominje da je premijer Srpske 8. avgusta rekla da je rusko tržište jedna od šansi za izvoz iz Srpske, a da je juče izjavila da Srpska i BiH nemaju dovoljno viškova robe, niti ona zadovoljava standarde za izvoz u Rusiju.

"Prosto je nevjerovatno da predsjednik Vlade u 15 dana dana daje potpuno dijametralno suprotne izjave, kao što je nejasno da kaže da ne zna ko je izvođač radova na južnom krilu Univerzitetske bolnice Klinički centar Banjaluka, a riječ je o investiciji od više od 10 miliona KM i javnom tenderu koji bi morala da kontroliše", rekao je Stevandić na konferenciji za novinare.

On je dodao da SDS jedini u ovom momentu može da privuče investicije u realni sektor, dok sa SNSD-om "niko neće velike investicije u realnom sektoru".

Stevandić je naveo da je SDS već pokazao kako će izgledati njegova zdravstvena politika, koja je usaglašena sa sindikatima, penziona politika, koja je usaglašena sa penzionerima, te politika u vezi sa malim akcionarstvom i nacionalnim manjinama.

Tagovi

SDS

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE