• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić organizovao božićni prijem

Autor SRNA

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić večeras je u Sarajevu, povodom nastupajućeg pravoslavnog Božića, organizovao prijem za predstavnike javnog, političkog i društvenog života u BiH.

Ivanić je tom prilikom rekao da je Božić dan kada se šalje univerzalna poruka, zajednička svim religijama, da se kroz lični i zajednički preobražaj krene na put ka dobru i boljem.

"Pokušajmo malo više voljeti i razumjeti jedni druge, više nego ranije saosjećati jedni sa drugima", poručio je Ivanić.

On je podsjetio da su poplave, koje su prošle godine zadesile BiH, pokazale da su građani spremniji da razumiju i saosjećaju jedni sa drugima, nego što su to političari.

"Ako se od tuđeg zla ne branimo zlom u sebi, onda ćemo biti ljudi. Ova poruka bi u našem turbulentnom vremenu, vremenu mnogih stradanja i raznih destrukcija, trebalo da bude aktuelnija, življa i životnija u svima nama", istakao je Ivanić.

On je poručio građanima da vole i čuvaju svoje porodice, bližnje, prijatelje i poznanike. "Tek kroz drugog, mi bivamo ono što jesmo", dodao je Ivanić, koji je završio govor tradicionalnim božićnim pozdravom - Mir Božiji, Hristos se rodi.

Večerašnjem prijemu u zgradi Predsjedništva BiH prisustvovali su predstavnici diplomatskog kora, ambasadori, predstavnici vjerskih zajednica, javnog i političkog života.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE