• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šešelj podržava Dodikovu politiku

Autor SRNA

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na nacionalnim pozicijama i da zbog toga podržava politiku koju on vodi.

Šešelj je rekao da se nikad nije sastao sa predsjednikom Dodikom od kada je došao iz zatvora u Hagu, niti je imao telefonske razgovore s njim ili sa njegovim ljudima.

On je naglasio da bi najbolje bilo da se u Republici Srpskoj stvara velika koalicija SNSD-a i SDS-a, jer je SNSD sada vodeća patriotska stranka u Republici Srpskoj, a SDS ima velikih zasluga za formiranje Srpske i bio je godinama glavni nosilac srpskog nacionalizma.

"Prema mom mišljenju, najbolje bi bilo da se stvara velika koalicija između dve patriotske stranke. Međutim, tamo su očigledno stranci - zapadnjaci duboko zarili svoje kandže i oni čine sve da instrumentalizuju što više političara i političkih partija s ciljem rušenja Dodika. E, u tom rušenju, koje je inicirano sa Zapada, SRS neće učestvovati", istakao je Šešelj za beogradski magazin "Tabloid".

On je naveo da je SRS u Srbiji uvijek bila najoštriji protivnik Slobodana Miloševića, ali kada bi Zapad htio da ga ruši sa vlasti, srpski radikali u tome nisu htjeli da učestvuju.

"Takva je situacija u Republici Srpskoj. Mi smo sad opet tamo parlamentarna politička partija. Imamo dva narodna poslanika u Narodnoj skupštini i oni će uvek biti zastupnici patriotske opcije", istakao je Šešelj.

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

zoran

Pa uzmi sebi vojvodu za tatu, kada ti je tako dobar. On i njemu slicni na sve tri strane, tu mislim i na Srbe; Hrvate i Bosnjake su nam napravili ovu situaciju i u Federaciji i Republici Srpskoj.Neka te VOJVODA usvoji pa mozda ces lijepo zivjeti ti i tvoja porodica a ne gladovati. Zivjeo ti meni legendo puno uz svoga VOJVODU

Mane

Šešelj da nema neke katastrofalne gafove koje ne priliče ni najvećim neljudima, sigurno bi već sada imao podršku od 15-20% u Srbiji. Ovako taba oko cenzusa ali neminovno je i on naučio neke lekcije i radikali sigurno ulaze u parlament u narednom mandatu. To će biti od velikog značaja za patriotske snage u zemlji a nasuprot poltronskim režimima zadnjih 10-ak god. Dodik je umjereniji i bolje zna kako i s kim a usudio bih se reći da je i znatno bolji čovjek. Uglavnom dvije istorijski jako značajne figure srpske političke istorije

legenda

Vojo je najpametniji političar JI Evrope. Svaka mu je na mjestu. Živio vojvodo!

MONDO REPORTAŽE