• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kinez “pao” u banjalučkom “Mekatoru”

Banjalučka policija uhapsila Sinišu Šakića (24) zvanog Kinez, za kojim je zbog razbojništva raspisana centralna potjernica.

 Kinez “pao” u banjalučkom “Mekatoru” Izvor: MONDO

“Fokus” piše da je potjernica za Kinezom raspisana zbog bjekstva iz pritvora, a uhapšen je u banjolučkom Tržnom centru "Merkator" nakon čega je predat Sudskoj policiji, koja ga je sprovela u KPZ Tunjice u pritvor koji mu je ranije određen.

Kinez je uhapšen 8. marta zajedno s Banjolučanima Vesom Medićem (22) i Slavišom Ćulumom (24), nakon pokušaja pljačke benzinske pumpe "Ćejić petrol" u Srpcu. Poslije toga im je određen jednomjesečni pritvor.

“Po isteku pritvora od mjesec dana, završili su na slobodi, ali im je Vrhovni sud RS produžio pritvor za još dva mjeseca, prihvatajući žalbu Okružnog tužilaštva iz Banje Luke. Za Kinezom je od tada raspisana potjernica, jer je bio nedostupan pravosudnim organima”, potvrdio za isti list izvor blizak istražnim organima.

Nakon hapšenja, Šakić bi automatski po zakonu trebalo da provede dva mjeseca u pritvoru, mišljenja su u banjolučkom Okružnom tužilaštvu.

Šakić, Medić i Ćulum, poslije pokušaja razbojništva u Srpcu, uhapšeni su tokom policijske potjere. Pri bijegu s dva automobila, sletjeli su s puta. Slučaj je policiji prijavio radnik koji ih je vidio dok su navlačili "fantomke" i pripremali se za razbojništvo.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE