• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Akcija "Diler": Uhapšeno pet Banjalučana

Banjalučka policija uhapsila A.N. (37), D.M. (26), M.M. (26), B.M. (20) i A.T. (27) zbog sumnje da su proizvodili i prodavali opojne droge

 Akcija "Diler": Uhapšeno pet Banjalučana Izvor: MONDO

U akciji "Diler" na području Banjaluke uhapšeno je pet osoba i pretresena su dva stambena objekta u kojima je pronađeno i privremeno oduzeto 860 grama heroina, jedna tromblonska mina i veća količina puščane municije.

Uhapšeni su A.N. (37), D.M. (26), M.M. (26), B.M. (20) i A.T. (27), svi iz Banjaluke, zbog  sumnje da su neovlašteno proizvodili i trgovali opojnim drogama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka.

Hapšenje su u ponedjeljak oko 20.00 časova izvršili radnici Odjeljenja za sprečavanje proizvodnje i prometa opojnih droga Sektora krim policije CJB Banjaluka.

Policija je u banjalučkom naselju Rosulje pretresla je stambene prostorije koje koriste A.N. i M.M. u kojima je pronašla i privremeno oduzela 860 grama heroina, u stambenim prostorijama koje koristi D.M., pronađena je i privremeno oduzeta jedna tromblonska mina, te veća količina puščane municije.

Nad uhapšenima je izvršena kriminalistička obrada i oni će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga biti predati u nadležnost Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Protiv D.M. biće podnesen i izvještaj zbog neovlaštenog držanja oružja i eksploziva.

(Srna, arhivska fotografija)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE