• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Demant Komšiću zbog posjete Tadića

Granična policija BiH saopštila je u petak da je BiH bila pravovremeno obaviještena o posjeti predsjednika Srbije Borisa Tadića.

 Demant Komšiću zbog posjete Tadića Izvor: MONDO

"Aktom Ministarstva inostranih poslova BiH, u čijem prilogu se nalazila nota Ambasade Srbije u BiH, zamoljeni smo da obezbijedimo privremene dozvole za nošenje oružja pripadnicima obezbjeđenja predsjednika Srbije, nakon čega im je Jedinica granične policije Aerodrom Sarajevo izdala četiri odobrenja za unošenje službenog oružja", navode iz Granične policije BiH, reagujući na tvrdnju predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića da je grupa naoružanih pripadnika bezbjednosnih agencija Srbije ušla na teritoriju BiH bez odobrenja nadležnih institucija.

U saopštenju se ističe da je Granična policija BiH juče obavijestila Komšića o prijemu akta MIP-a BiH i note Ambasade Srbije u BiH, kao i o izdavanju dozvola za unošenje oružja pripadnicima obezbjeđenja predsjednika Srbije.

Komšić je juče rekao da je grupa naoružanih pripadnika bezbjednosnih agencija Srbije ušla na teritoriju BiH bez odobrenja nadležnih institucija, čime se otvara pitanje odgovornosti Granične policije BiH, koja je to dozvolila.

Predsjednik Srbije Boris Tadić u utorak, 8. septembra, posjetio Pale gdje je sa premijerom RS Miloradom Dodikom otvorio novoizrađenu Osnovnu školu "Srbija".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE