• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivaniću bolje, vraća se na posao!

Zdravstveno stanje lidera PDP-a stabilno! Prošle noći imao blaži infarkt, oporavlja se u KC Banjaluka i uskoro vraća na posao.

 Ivaniću bolje, vraća se na posao! Izvor: MONDO

“Predsjednik PDP-a Mladen Ivanić osjeća se dobro i već iduće sedmice vratiće se redovnim aktivnostima”, potvrdio je Srni predsjednik Izvršnog odbora PDP-a Zoran Đerić.

"Predsjednik je, na sreću, imao blaži srčani udar i osjeća se dobro tako da će se već sljedeće sedmice vratiti svojim redovnim aktivnostima", rekao je Đerić.

PDP izrazila je zahvalnost Kliničkom centru u Banjaluci i Interventnom timu Kardiološke klinike na ljekarskoj pomoći koju su pružili lideru PDP Mladenu Ivaniću.

Bivši ministar inostranih poslova Bi Hi lider PDP-a Mladen Ivanić u petak uveče je zbog srčanog udara primljen u banjalučki Klinički centar, gdje ljekari prate njegovo zdravstveno stanje.

Potpredsjednik PDP-a Slobodan Nagradić takođe je potvrdio da je zdravstveno stanje lidera ove partije stabilno i da se Ivanić oporavlja na intenzivnoj njezi Klinike za kardiologiju u Kliničkom centru Banjaluka.

"Nije riječ o najtežem obliku infarkta, ali nije ni bazazleno. Ljekari prognoziraju da će oporavak ići kako je i uobičajeno u ovakvim situacijama", rekao je Nagradić.

Prema njegovim riječima, Ivaniću je pozlilo u petak veče, nakon što je doputovao iz Sarajeva.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE