• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čistka u bijeljinskom SNSD-u

Opštinski odbor SNSD-a Bijeljina isključio je iz stranke sedam članova, "jer su u prethodnom periodu nanijeli štetu stranci".

 Čistka u bijeljinskom SNSD-u Izvor: MONDO

Glas Srpske piše da je SNSD razriješio dužnosti Vojina Mitrovića, Mladena Milića, Ljiljanu Erkić, Snježanu Mrkonjić, Ljubicu Krstić, Draganu Nikolić i Stanimira Davidovića.

SNSD je obavijestio članstvo, mjesne odbore i javnost da isključeni članovi ni u kom smislu više neće predstavljati SNSD i da će u najkraćem roku biti smijenjeni sa funkcija i pozicija koje im je dala stranka.

"S ciljem temeljne pripreme mjesnih odbora i stranke u cjelini za predstojeće opšte izbore, OO je na sjednici održanoj u utorak odlučio da definitivno prekine djelovanje određenih pojedinaca i grupa, koji su evidentno nanijeli štetu SNSD-u u prethodnom periodu", saopštio je bijeljinski odbor SNSD-a.

Isključenje članstva iz stranke uslijedilo je poslije detaljne analize rada OO SNSD-a Bijeljina u prethodnom periodu, naročito u periodu lokalnih izbora 2008. godine, stoji u saopštenju.

Isključeni članovi bijeljinskog SNSD-a Vojin Mitrović i Mladen Milić rekli su da im nije dostavljena odluka OO SNSD-a o njihovom isključenju iz partije.

"Ne vidim nijedan razlog zbog kojeg je to učinjeno, ali ne mogu vam ništa više reći, jer još nisam upoznat sa sadržajem odluke o isključenju", rekao je Mitrović.

Milić je takođe rekao da ne zna detalje odluke o isključenju iz partije.

"U svakom slučaju, po dobijanju odluke, u skladu sa Statutom stranke i Pravilnikom o stranačkoj disciplini i odgovornosti, imam pravo na žalbu. Ja sam još uvijek član SNSD-a, sve do konačne odluke Izvršnog odbora SNSD-a. Do tada, kao i do sada poštujem odluke stranačkih organa i stranačku disciplinu", rekao je Milić.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE