• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladen Ivanić izašao iz bolnice

Lider PDP-a Mladen Ivanić napustio je banjalučki Klinički centar gdje je prethodnih sedam dana bio na liječenju zbog akutnog infarkta miokarda.

 Mladen Ivanić izašao iz bolnice Izvor: MONDO

Ivanić se trenutno dobro osjeća i nastaviće četvoronedjeljnu rehabilitaciju, nakon čega bi trebalo da se vrati političkom životu.

Na odlasku iz bolnice Ivanić je rekao novinarima da će njegov budući politički angažman najvjerovatnije biti redukovan i da će dio svojih obaveza morati da prepusti stranačkim kolegama.

"Puno ljudi se interesovalo za moje zdravlje i svima sam zaista zahvalan", rekao je Ivanić, napominjući da ga je iz vladajuće strukture u bolnici posjetio ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Ranko Škrbić, a iz opozicionih stranaka predsjednik SRS RS Milanko Mihajlica i predstavnici SDS-a.

On se zahvalio ljekarima i bolničkom osoblju KC Banjaluka na ukazanoj medicinskoj pomoći i tretmanu, ističući da "ponekad nismo ni svjesni kakvo blago imamo u našim bolnicama".

Predsjednika PDP-a su prilikom izlaska iz bolnice dočekale kolege iz stranke.

Mladen Ivanić doživio je infarkt 11. septambra u večernjim časovima, nakon čega je smješten u Kliniku za kardiologiju u KC Banjaluka.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE