• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sipa u Pavlović banci

Autor SRNA

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH, po nalogu Tužilaštva BiH, provode određene istražne aktivnosti u Pavlović banci u Bijeljini, potvrđeno je Srni iz Tužilaštva BiH.

Iz Sipe je Srni rečeno da pripadnici te agencije pružaju asistenciju Tužilaštvu BiH pri provjeri određenih računa i transfera novca u Pavlović banci.

S ciljem zaštite istrage, Tužilaštvo BiH i Sipa nisu iznijeli više podataka i detalja o ovoj akciji.

Direktor banke: Pojedini mediji šire neistine

Pavlović banka u Bijeljini radi zakonito i bez problema i samo strahujemo da loš uticaj medija koji daju ishitrene, neistinite i informacije koje sadrže pretjerivanja može uticati na javnost da ponovo posumnja u stabilnost banke, izjavio je Srni izvršni direktor banke Petar Lazović.

Lazović je potvrdio da su pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH uz prethodnu najavu u podne došli u kontrolu, ističući da je takvih kontrola bilo bezbroj i ranije, čak i bez najave.

On kaže da i ovu kontrolu Sipe shvataju kao njihove redovne aktivnosti i da će im staviti na raspolaganje sve što budu tražili.

"Mi smo dužni i voljni da prezentujemo sve na provjeru, jer nema nezakonitosti i sve je u skladu sa pravilima i procedurama banke, a jedino što nije u redu je davanje negativnih konotacija u medijima kao u decembru prošle godine, što je banci nanijelo veliku štetu", istakao je Lazović.

Prema njegovim riječima, Pavlović banka je uvijek poslovala u skladu sa zakonom, a na Sipi i drugim organima istrage je da to provjeravaju u skadu sa svojim ovlašćenjima.

On kaže da pripadnici Sipe nisu u najavi naveli šta traže, ali da će im banka bez obzira na to šta traže staviti na raspolaganje sve informacije i dokumentaciju.

Pavlović banka u Bijeljini je privatna banka koja posluje od 2001. godine i ima pet filijala i 35 drugih organizacionih jedinica u svim krajevima Republike Srpske.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE