• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Radom za boljitak" i NDS zajedno na izborima

Stranke NDS i "Radom za boljitak" potpisali sporazum o zajedničkom nastupu u RS na predstojećim parlamentarnim izborima u BiH.

 "Radom za boljitak" i NDS zajedno na izborima Izvor: MONDO

Predsjednik Narodne demokratske stranke (NDS) Krsto Jandrić i potpredsjednik Narodne stranke "Radom za boljitak" Jerko Ivanković Lijanović potpisali su u Banjaluci sporazum o zajedničkom nastupu dvije stranke u Republici Srpskoj (RS) na predstojećim parlamentarnim izborima u BiH.

Predstavnici obje stranke izjavili su da se koalicija formira s ciljem zajedničkog djelovanja u pravcu unapređenja ukupnog životnog standarda građana, promjene stanja u ekonomiji, obrazovanju, zdravstvu, borbi protiv kriminala i korupcije i svih vrsta zloupotreba, te radi provođenja korjenitih reformi i izgradnje institucija sistema i vladavine zakona.

''Izuzetno sam zadovoljan što je došlo do saradnje između Narodne stranke 'Radom za boljitak' i NDS-a na području RS. Odluka o potpisivanju Sporazuma sa NDS-om podržana je od svih regionalnih i kantonalnih odbora stranke'', rekao je Lijanović na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Iz NDS-a i Narodne stranke "Radom za boljitak" su najvili da će na predstojećim parlamentarnim izborima podržati, kako su naveli, kandidaturu predsjednika Narodne stranke "Radom za boljitak" Mladena Ivankovića Lijanovića za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH.

Najavljeno je i da će priroriteti u zajedničkom djelovanju biti ekonomija, EU i NATO, međunacionalna saradnja i zaustavljanje korupcije i kriminala.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE