• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komandir pod istragom zbog silovanja?

Protiv komandira Sudske policije BiH Ismeta Bulića u toku disciplinski postupak zbog pokušaja silovanja čistačice u Sudu I.V. , pišu "Nezavisne".

 Komandir pod istragom zbog silovanja? Izvor: MONDO

Izvor "Nezavisnih" koji je insistirao na anonimnosti kaže da je Bulić silovanje pokušao u prostorijama za zadržavanje pripadnika Sudske policije.

I.V. je uspjela da pobjegne od Bulića i čitav taj dan je preplakala, a njeni nadležni su joj govorili da je najbolje da o svemu ćuti. Sa ovim slučajem upoznati su svi - i predsjednica Suda BiH Meddžida Kreso i Ministarstvo pravde BiH gdje se pokušava prikriti ovaj sraman čin", kaže ovaj izvor.

U Ministarstvu pravde BiH "Nezavisnim" je potvrđeno da se radi na rasvjetljavanju tog slučaja. Bulić je izjavio da mu je "sve namješteno" i da je pozadina te "namještaljke" činjenica da je izbor za komandira Sudske policije "sužen" na nekoliko imena.

"U toku je disciplinski postupak i ne znam dokle se stiglo s tim, a sve je krenulo s nekakvim anonimnim pismima", rekao je Bulić. Izvor iz Sudske policije BiH je ispričao da ovu instituciju potresaju i drugi skandali poput nacionalnih netrpeljivosti među kolegama i da je to već, kako je naveo, postalo nepodnošljivo. (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE