• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić nema podatke o popisu?

Igor Radojičić negirao informaciju da je od visokog predstavnika dobio podatke o popisu.

 Radojičić nema podatke o popisu? Izvor: MONDO

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske izjavio je da mu visoki predstavnik za BiH Valentin Incko nije dao podatke o popisu imovine.

"Neki mediji prenijeli su netačnu informaciju da mi je uručen popis imovine. Ne znam ni ko je mogao biti izvor, jer u razgovoru sa mnom nije bilo priče o državnoj imovini i nikakav popis državne imovine meni nije uručen. Nakon sastanka nije bilo izjava niti saopštenja", rekao je Radojičić.

On je napomenuo da je popis možda dat opozicionim liderima, ali ne i njemu, dodavši da je o OHR-ovom popisu imovine upoznat samo putem medija.

Radojičić je ocijenio da je vrlo neobično što se visoki predstavnik obratio novinarima zajedno sa liderima opzicionih stranka, a odbio "press" sa predsjednikom parlamenta i Vlade RS.

"To je vrlo neobično i daje vrlo ružnu sliku o odnosu visokog predstavnika. Ali parlament ima svoje mjesto i ulogu, demokratski je izabran organ, najviši zakonodavni reprezentativni organ u RS, koji ima svoju odgovornost za donošenje odluka", naveo je Radojičić.

Još je rekao da je siguran da će Narodna skupština RS u ponedjeljak, 28. decembra, na posebnoj sjednici u ocjeni odluka visokog predstavnika biti na nivou zadatka i dati jasan odgovor, u skladu sa Ustavom i u skladu sa svojom odgovornošću.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE