• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveća gužva na prelazu u Kladuši

Autor SRNA

Na graničnom prelazu Velika Kladuša, između BiH i Hrvatske, vozači na izlazu iz BiH čekaju dva časa, a na ulazu u BiH sat i po, saopšteno je večeras iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

 Najveća gužva na prelazu u Kladuši Izvor: Mondo/ Goran Sivački
Izvor: Mondo/ Goran Sivački

U oba smjera na graničnom prelazu Donja Gradina, između BiH i Hrvatske, vozači čekaju 60 minuta.  Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zadržavanja su tokom dana na izlasku iz BiH u Gradišci bila između 30 minuta i sat vremena. Krenete li sada za Hrvatsku preko ovog graničnog prelaza, čekaćete duže, navodi RTRS.

Kolone su i dalje tu, ali većini je ovo potpuno normalno stanje za nedjelju popodne. Identično vrijeme čekanja danas je bilo i ostalim graničkim prelazima, s tim što je na graničnom prelazu Brod saobraćaj usporen zbog radova na hrvatskoj strani.

Kako je suspendovana potpuna kontrola granica, sada se sprovodi tzv. ciljana provjera. U praksi to znači da se sada detaljno kontrolišu samo državljani trećih zemalja koji ulaze u Evropsku uniju, a tu spadaju i građani BiH. Iako je odluka trenutno suspendovana, ona nije potpuno smanjila gužve na granicama. Јedni kažu da je to normalno u dane vikenda, dok drugi potvrđuju priču hrvatskih graničara da Slovenija i dalje vrši ovu strogu i detaljnu kontrolu, objavila je RTRS.

Lakše se diše: Manje gužve na Bregani

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE