• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik riješio probleme dobojskih zakupaca

Predsjednik Vlade Milorad Dodik naložio je načelniku opštine Doboj Obrenu Petroviću da otpečati buvlju pijacu, kako bi nastavili sa radom.

 Dodik riješio probleme dobojskih zakupaca Izvor: MONDO

Predstavnik zakupaca Savo Kapor je precizirao da je Dodik razgovarao sa predstavnicima dobojskih zakupaca, koji od juče borave u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci, u neposrednoj blizini zgrade Vlade RS, tražeći da im bude omogućen rad na buvljoj pijaci u Doboju.

On je istakao da je premijer naložio načelniku Petroviću da zakupcima vrati 102.000 KM, koje su u oktobru prošle godine uplatili za izdavanje urbanističke, građevinske i upotrebne dozvole.

Kapor je ispričao da se premijer izvinio zakupcima što ih nije još juče primio, te naložio načelniku opštine Doboj da danas otpečati pijacu.
Više od dvadeset zakupaca okupilo se u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci, zahtijevajući od Vlade da im se omogući rad na buvljoj pijaci u Doboju ili da im opština vrati 102.000 KM koje su oktobru prošle godine uplatili za izdavanje urbanističke, građevinske i upotrebne dozvole.

Pošto posjeduju sva dokumenta o uplaćenim sredstvima u dobojsku buvlju pijacu, oni su željeli da o tome informišu Dodika kako bi bila konačno riješena njihova agonija koja traje šest mjeseci. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE