• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li se Ceca vozila u državnom helikopteru?

Autor mondo.ba

Pojavile se informacije da je pjevačica iz Beograda u Banjaluku stigla letjelicom Helikopterskog servisa RS. Opozicija traži hitne odgovore.

 Da li se Ceca vozila u državnom helikopteru? Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Poslanički klub PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske traži od Vlade da odgovori na pitanje "za koje tačno potrebe je u novogodišnjoj noći korišten helikopter u vlasništvu Srpske, a koji je pod direktnom nadležnošću kabineta predsjednika Republike".

Mi stizemo u BL-ku!A moja veeeelikaaaaa beba spava......

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

U saopštenju iz PDP-a navodi se da poslanički klub ove stranke traži od Vlade Srpske da hitno odgovori da li je tačno da je helikopter dovezao pjevačicu Svetlanu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci.

PDP navodi da su se pojavili, kako kažu, skandalozni medijski napisi, te da postoji i fotografija na kojoj se jasno vidi da je helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske dovezao pjevačicu na nastup "u noćni klub u vlasništvu ljudi bliskih predsjedniku Republike Miloradu Dodiku".

"Od Vlade Republike Srpske tražimo da razjasni da li će i na koji tačno način biti opravdano trošenje novca za ovaj let",navodi se u saopštenju.

Srpska demokratska stranka saopštila je da najoštrije osuđuje, kako kažu, "zloupotrebu vozila Helikopterskog servisa od strane Vlade Republike Srpske za potrebe dolaska pjevačice Svjetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom ugostiteljskom objektu u Banjaluci".

"O dolasku Cece Ražnatović na nastup u privatnom ugostiteljskom objektu „Klub Drama“ u Banjaluci, helikopterom plaćenim novcem građana Republike Srpske, svjedoče fotografije i snimci na Fejsbuk i Instagram profilima srpske pjevačice. Podsjećamo da se u avgustu mjesecu 2017. godine Vlada Republike Srpske zadužila 9,4 miliona KM za kupovinu novog helikoptera. Kreditno zaduženje za novo vozilo Helikopterskog servisa platiće građani Republike Srpske. Pitamo Vladu Republike Srpske da li građani treba da plaćaju privatna putovanja pojedinaca iz svojih već odavno praznih džepova? Krajnje je neprimjereno i nezakonito koristenje javnih resursa Republike Srpske za privatne potrebe a sve po nalogu Milorada Dodika koji je još jednom pokazao svu svoju bahatost i težnju da imovinu Republike Srpske tretira kao svoj privatni posjed", kažu u SDS.

Iz ove stranke su poručili Miloradu Dodiku "da može kako hoće ali ne može do kad hoće i da 2018. godine promjene dolaze a sa njima i preispitivanje višegodišnje bahatosti njega i njegove kriminalne družine".

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Simpaticni su

Simpaticni su, a Ceca uz Colu najveca regionalna zvezda svidjelo se to kome ili ne. Opozicija klasika, skup isfrustriranih egoista, kojima je jasno da ih ove god. nece spasiti ni Bakirovci da ocuvaju barem sarajevske fotelje

Saxon

@Simpaticni su ...uredno... ako Sesa uplati nešto u fond solidarnosti od zarađenih 50 000€ onda će biti ok... ovako idući koncert u bl bi mogao da bude u znaku pokvarenih jaja... baš se usrala sa ovim!!!!

Sharlo

@Simpaticni su - Ovde se ne radi o opoziciji, vec o Helikopteru i prevozu doticne. Ako je platila prevoz onda je sve ok, a ako nije...

MONDO REPORTAŽE