• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oštre reakcije na film Vlade RS!

Prve reakcije na promotivni film Vlade RS "Ponosni na Srpsku" negativne. PDP smatra da je u pitanju "najgora vrsta propagande".

 Oštre reakcije na film Vlade RS! Izvor: MONDO

Vlada Republike Srpske snimila je promotivni film "Ponosni na Srpsku" u kome o izazovima u radu Vlade u protekle četiri i po godine govori premijer RS Milorad Dodik i eksperti iz zemlje i svijeta, kao i građani RS.

U snimanje filma "Ponosni na Srpsku" uloženo je 50.000 KM iz sredstava za promotivne djelatnosti Vlade RS, a film traje 55 minuta.

Partija demokratskog progresa ocijenila je promotivni film Vlade Republike Srpske pod nazivom "Ponosni na Srpsku" kao "najgoru vrstu propagande".

U saopštenju za javnost PDP navodi da se radi o stranačkom filmu SNSD-a, uz ocjenu da je ova stranka izgubila osjećaj za realnost.

PDP smatra da se ovim filmom lažno prikazuje stanje u zemlji, te da se SNSD "potpuno odvojio od naroda".

I Srpska demokratska stranka (SDS) kritikovala je emitovanje promotivnog filma Vlade RS "Ponosni na Srpsku" u zakupljenom terminu RTRS-a, ocijenjujući ga kao propagandni film "kojim se omalovažavaju građani RS koji žive u siromaštvu".

U saopštenju za javnost SDS-a navodi se da je premijer RS Milorad Dodik ponudio sinoć građanima "bajku sa neke druge planete", nemajući odgovore na pitanja zašto, već godinu i po, svakog dana u RS 100 radnika ostane bez posla, gdje su obećana nova radna mjesta, zašto nije bilo revizije privatizacije i obračuna sa korupcijom.

SDS smatra da je ovaj film omalovažavanje dvije trećine građana RS koji žive u siromaštvu, te da bi Dodik i njegovi saradnici trebalo da vide kako žive i školuju svoju djecu prosječni građani RS.

(agencije/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE